Heeft u na invoering van de innovatie veranderingen opgemerkt of verwacht u veranderingen ten aanzien van de melksamenstelling en/of melkkwaliteit?

Zo ja, bij welke runderen wordt het product toegepast/welke runderen worden (direct of indirect) aan het product blootgesteld?

*Meerdere antwoorden mogelijk

Uw antwoord

Nee 123

Advies

TEKST A: Worden na invoering van een innovatie veranderingen opgemerkt ten aanzien van de kwaliteit en/of samenstelling van de melk, dan is het van belang om vast te stellen of deze verandering wordt veroorzaakt door de innovatie en of deze verandering een risico vormt voor de kwaliteit en/of veiligheid van de melk en de eindproducten op basis van melk. Er kunnen vier risico’s worden onderscheiden:

TEKST B: Worden na invoering van een innovatie veranderingen opgemerkt ten aanzien van de kwaliteit en/of samenstelling van de melk, dan is het van belang om vast te stellen of deze verandering wordt veroorzaakt door de innovatie en of deze verandering een risico vormt voor de kwaliteit en/of veiligheid van de melk en de eindproducten op basis van melk. Er kunnen vier risico’s worden onderscheiden:

Neem voor vragen contact op met uw eigen contactpersoon bij uw zuivelonderneming

Wilt u de vragenlijst nogmaals invullen voor een ander product? Klik hier om naar de startpagina te gaan.

Uw aandachtspunten

Indien bekend: Wat is de naam van het product waarvoor u deze vragenlijst invult? Is er geen naam bekend, dan kunt u ook een korte omschrijving geven van het product.

Vul alstublieft een antwoord in voordat u verder gaat

Indien bekend: Wat is de naam van het product waarvoor u deze vragenlijst invult? Is er geen naam bekend, dan kunt u ook een korte omschrijving geven van het product.

Uw antwoord

Vul alstublieft een antwoord in voordat u verder gaat
Volgende vraag