Zo ja, bij welke runderen wordt het product toegepast/welke runderen worden (direct of indirect) aan het product blootgesteld?
*Meerdere antwoorden mogelijk
Nee 123
TEKST A: Worden na invoering van een innovatie veranderingen opgemerkt ten aanzien van de kwaliteit en/of samenstelling van de melk, dan is het van belang om vast te stellen of deze verandering wordt veroorzaakt door de innovatie en of deze verandering een risico vormt voor de kwaliteit en/of veiligheid van de melk en de eindproducten op basis van melk. Er kunnen vier risico’s worden onderscheiden:
TEKST B: Worden na invoering van een innovatie veranderingen opgemerkt ten aanzien van de kwaliteit en/of samenstelling van de melk, dan is het van belang om vast te stellen of deze verandering wordt veroorzaakt door de innovatie en of deze verandering een risico vormt voor de kwaliteit en/of veiligheid van de melk en de eindproducten op basis van melk. Er kunnen vier risico’s worden onderscheiden:
Neem voor vragen contact op met uw eigen contactpersoon bij uw zuivelonderneming
Wilt u de vragenlijst nogmaals invullen voor een ander product? Klik hier om naar de startpagina te gaan.